Diner Pensant 2015 >

Een belangrijke activiteit van het Opdrachtgeversforum is het jaarlijke Diner Pensant, waar onder het genot van een hapje en drankje de belangrijke thema's van het opdrachtgeverschap worden besproken. Deelnemers bekleden allen een belangrijke bestuurlijke functie in het domein en worden persoonlijk uitgenodigd door de stuurgroepleden. Hieronder vindt u de verslagen van de diners van de afgelopen jaren.

Diner Pensant 2015: 'Inspiratie uit andere sectoren'

foto: Marco Pauws

Woensdag 28 oktober was NS Stations gastheer van het jaarlijkse Diner Pensant van het Opdrachtgeversforum in de bouw. Ruim 80 bestuurders van publieke opdrachtgevers in de bouw kwamen in het Informatiecentrum Noord/Zuidlijn bij elkaar voor inspiratie op het gebied van professioneel opdrachtgeverschap. Het prikkelende programma bevatte rondleidingen in en rond Amsterdam Centraal Station. De catering werd verzorgd door Jamie Oliver's Fifteen.

Diverse spreker gaven een masterclass rondom het thema Inspiratie uit andere sectoren. De Jonge Honden verzorgden een frisse afsluiting met duivelse dilemma's uit de masterclasses. De presentaties kunt u hieronder downloaden:

Een beeldverslag vindt u hier.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het secretariaat via nr. 015-27.88.704 of info@opdrachtgeversforum.nl

foto: Marco Pauws