Floor Felten >

Floor Felten is sinds 2011 Directeur Assetmanagement bij Schiphol Group. Ze werkt sinds 2001 bij Schiphol en heeft diverse functies bekleed binnen de organisatie, waaronder manager ICT projecten en sr manager Terminal. Voor 2001 was ze werkzaam bij Tata Steel (destijds Corus). Floor Felten heeft Bedrijfswetenschappen gestudeerd in Nijmegen, met als afstudeerrichting Bedrijfskunde.

Schiphol is een stad op zich, die altijd in ontwikkeling is. Er wordt continue vernieuwd en verbouwd. Daarbij gaat het over kleine tot grote projecten, over vastgoedontwikkeling, renovatie van start en landingsbanen, uitbreiding van Terminalfaciliteiten, ontwikkeling van utiliteitsnetwerken enz.

Professionalisering van het opdrachtgeverschap staat hoog op de agenda bij Schiphol met de grote lopende projecten en projecten die we nog voor de boeg hebben. In het opdrachtgeversforum vinden we de mogelijkheid om ervaringen uit te wisselen met diverse publieke en semi-publieke opdrachtgevers en dat zorgt er voor dat we sneller leren. Er is zo veel waardevolle ervaring in het forum aanwezig!

Het is mijn missie om samenwerking in de bouwketen te vernieuwen en verbeteren en ik ben me daarbij zeer bewust van onze eigen verantwoordelijkheid als opdrachtgever. Vernieuwing en verbetering van de keten begint bij jezelf.