< Terug naar nieuwsoverzicht

6/4 Mini Symposium Contractmanagement TU DelftOp donderdag 6 april aanstaande organiseert de leerstoel publiek opdrachtgeverschap van de TU Delft het ‘Mini Symposium Contractmanagement’

Vanaf 15:00 is eenieder welkom op de TU Delft om kennis op te doen aangaande de nieuwste ontwikkelingen omtrent contractvorming bij privaat-publieke samenwerkingsvormen. Hierbij wordt aandacht besteed aan hoe moderne, innovatieve samenwerkingsvormen gemanaged dienen te worden, ook ná gunning hiervan. Welke risico’s zijn hieraan verbonden en hoe dient hiermee om te worden gegaan?

De actuele ontwikkelingen in het vakgebied worden besproken en recente afstudeeronderzoeken van een Master Lab Contract Management van de 4TU Master Construction Management & Engineering worden gepresenteerd. Thema’s als samenwerkingsgericht managen van contracten, conflictbeheersing, competenties van de contract manager ten opzichte van die van de projectmanager en prestatiemanagement passeren de revue. De uitkomsten worden becommentarieerd en bediscussieerd door een panel van academici en praktijkmensen. 

 

Registratie kan via de webpage van het evenement: deelname is vrij toegankelijk, maar vol=vol

 
Gepubliceerd op: 01-03-2017 << Vorig bericht Volgend bericht>>