< Terug naar nieuwsoverzicht

BIM Praktijkdag

 

 

Werkt u al volgens BIM? Of bent u benieuwd naar wat het voor u kan betekenen? Kom dan op donderdag 18 mei 2017 naar de vierde BIM praktijkdag in de Jaarbeurs in Utrecht. Een dag vol met interessante praktijkcases, presentaties en genoeg momenten om vragen te stellen, contact te leggen met collega’s en vakgenoten, en om van elkaars ervaringen te leren. Ontdek dus in één dag wat wel en niet werkt. 

Leren van ervaring

U kunt BIM zien als een expeditie met als doel lagere faalkosten, hogere kwaliteit van het ontwerp en beter beheer. Mensen die al lang volgens BIM werken, zien geen weg meer terug en denken al na over de volgende etappe, terwijl de achterblijvers nog steeds aarzelen om de eerste stap te zetten. Daartussen staat de grootste groep. Zij willen graag op reis, maar zijn nog op zoek naar de juiste uitrusting en tips voor de route. Behoort u tot die groep? Dan is de BIM praktijkdag voor u. Niet om u te overtuigen van het nut van BIM. Maar om u praktisch op weg te helpen. U hoort de ervaringen van ervaren BIM-professionals waarvoor de route geen geheimen kent, maar ook van bouwprofessionals die nog met navigatie reizen. Van beiden kunt u leren.

Praktijkcases worden afgewisseld met korte presentaties over actuele onderwerpen in het BIM-landschap. De voorbeelden komen uit alle disciplines en de presentaties zijn kort en krachtig en worden verzorgd door doorgewinterde, onafhankelijke ervaringsdeskundigen.

Meer informatie vind je op www.bimpraktijkdag.nl

Gepubliceerd op: 19-04-2017 << Vorig bericht Volgend bericht>>