< Terug naar nieuwsoverzicht

Evenement Jouw Baan Mijn Baan

“Een middag aan de andere kant van de tafel zitten dan dat je gewend bent? Wij als deelnemers van het gezamenlijke initiatief Jouw Baan Mijn Baan weten inmiddels hoe het voelt. Wij vonden het tijd om de Marktvisie te vertalen in actie en gingen hebben een middag met elkaar meegedraaid. Het geeft je meer inzicht in de situatie aan de andere kant van de tafel en het is gewoon leuk om te doen. Wij willen graag (jonge) branchegenoten aanmoedigen dit ook te gaan doen! Daarom organiseren we een klein evenement op donderdag 16 maart 2017 in de buurt van Utrecht. Voor dit evenement kunnen 80 branchegenoten zich opgeven. Er zijn 40 plekken beschikbaar voor opdrachtgevers en 40 plekken voor opdrachtnemers. Tijdens dit evenement creëren we koppels die daarna aan elkaar worden voorgesteld. Daarbij ontvangen zij Tips en Tricks om zelf hun Jouw Baan - Mijn Baan afspraken te maken. Bovendien zorgen we voor een inspirerende spreker met een verhaal dat raakt aan marktvisie. Tijdens de borrel is er tijd om elkaar vast een beetje te leren kennen.

Met Jouw Baan - Mijn Baan willen wij de leidende principes van de Marktvisie als een olievlek verspreiden binnen onze organisaties.

Als je:

  • echt naar gelijkwaardigheid en complementariteit streeft;
  • wilt sturen op basis van houding en gedrag;
  • oog wilt hebben voor elkaars belang en op de juiste manier wil samenwerken;

dan is het belangrijk dat je elkaar kent en de situatie van de ander begrijpt en op waarde kan schatten. Jouw Baan – Mijn Baan is daarvoor een simpel en doeltreffend middel. “

Een flyer met meer informatie is hier te vinden.

Inschrijven kan via deze link,

Gepubliceerd op: 07-02-2017 << Vorig bericht Volgend bericht>>